Tietoa meistä

Yrityksestä

Tietoa meistä

HSM-Toimialapalvelu Oy on vuonna 2003 perustettu palvelualan perheyritys.

Tarjoamme asiakkaillemme helpomman reitin arkeen: kiireessä kodin siivous on usein asia, joka jää hoitamatta. Haluamme vapauttaa asiakkaat siivousmurheista ja olla mukana tekemässä arjesta astetta mukavampaa.

Siivous- ja muissa kotiapupalveluissamme pidämme tärkeänä asiakkaan itsenäisyyden kunnioitusta.

Tahdomme olla osa asiakkaamme onnellista arkea, avustaen niissä asioissa, jotka edesauttavat hyvää vointia ja mielen virkeyttä. Suunnittelemme saamamme toimeksiannot aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Yrityksemme perustettiin aikaan, jolloin kotisiivouspalveluita ei juuri tarjottu Vaasan alueella, vaikka tarvetta palvelulle oli. Olimme Vaasan ensimmäisiä kotisiivousta tarjoavia yrityksiä.

Yrityksemme toiminnan ytimessä on alusta asti ollut vahva halu auttaa ihmisiä arjessa sekä tehdä hyvää jälkeä, jonka takana voimme ylpeinä seisoa.

Arvomme

Luotettavuus

Tarkistamme kaikkien työntekijöidemme taustat, ja allekirjoitamme heidän kanssaan salassapitosopimuksen. Jokainen kohteemme saa oman vakiosiivoojan. Pyrimme löytämään henkilökuntaa, joka viihtyy palveluksessamme pitkään – osa työntekijöistämme on ollut mukana jo viisitoista vuotta.

Joustavuus

Tiedämme, ettei arki suju aina suunnitelmien mukaan, minkä vuoksi pidämme joustavuutta yhtenä toimintamme avaintekijöistä. Pyrimme siihen, että yhteistyö kanssamme on helppoa ja vaivatonta, eikä asiakkaan tarvitse ottaa paineita siitä, jos suunnitelmat tai aikataulut jostain syystä siirtyvät.

Pitkäjänteisyys

Haluamme luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia niin asiakkaiden kuin henkilökuntammekin kanssa. Teemme työmme pitkäjänteisesti, pitäen mielessä asiakkaan mahdolliset tulevat tarpeet ja tämänhetkisen työn vaikutuksen tulevaan.

Laatu

Hyvä ja laadukas työnjälki on meille kunnia-asia. Tahdomme tehdä aidosti puhdasta jälkeä sekä varmistaa, että asiakkaalle jää hyvä mieli meidän kanssa asioidessa. Emme ota työssämme oikoreittejä, vaan hoidamme täydellä sydämellä ne asiat, jotka olemme asiakkaan kanssa sopineet.

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen perheyritys, ja kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Tahdomme tukea paikallista palvelualaa ja varmistaa, että laadukkaita kotimaisia palveluita saadaan nyt ja tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä

Kysy tarjous