Kotisiivous

Käytä arvokas aikasi sinulle tärkeisiin asioihin. Siivouksen ammattilaisemme siivoaa kotisi ihanan puhtaaksi aina nopeasti ja tehokkaasti. Tahdomme olla arjessasi se osa, joka tuo hyvän mielen, kun astut pitkän päivän jälkeen sisään puhtaalta tuoksuvaan ja pölyttömään kotiin.

Kun haluat heittää siivoushuolet nurkkaan

Teemme kotisiivouksia viikko-, kuukausi- ja kausitasolla, asiakkaan omien mieltymysten mukaisesti. Ennen yhteistyön aloitusta teemme tutustumiskäynnin, jonka aikana käymme läpi asiakkaan toivomat työtehtävät sekä aikataulun. Teemme lisäpalveluina mm. ikkunanpesuja, kausittaisia suursiivouksia sekä muutto- ja remonttisiivouksia.

Teemme työtä asiakkaan ehdoilla, ja voit aina ottaa yhteyttä mahdollisten muutostoiveiden tai kysymysten kanssa. Käytämme siivouksessa omia puhtaita välineitä, imuria lukuunottamatta. Käytämme aina asiakkaan omaa imuria välttääksemme allergeenien liikkumista kodista toiseen

Miksi?

Kodin siivous on suuri riidanaiheuttaja ja stressitekijä arjessa. Tahdomme olla arjessasi se osa, joka tuo hyvän mielen, kun astut pitkän päivän jälkeen sisään puhtaalta tuoksuvaan ja pölyttömään kotiin.

Tiesitkö, että voit saada kotisiivouspalvelut ilman arvonlisäveroa tietyin ehdoin?

Sinulla on mahdollisuus saada kotisiivouspalvelut ilman arvonlisäveroa, mikäli toimintakykysi on alentunut korkean iän, sairauden, vamman tai muun vastaavan syyn vuoksi. 

Kyse voi olla arvonlisäverottomasta sosiaalihuoltopalvelusta, vaikka sosiaalihuoltoon oikeutettu ei itse maksa palvelua. Voit siis tilata sosiaalipalvelua esimerkiksi iäkkäille vanhemmillesi arvonlisäverottomasti, mikäli muut edellytykset täyttyvät.

Arvonlisäverottoman palvelun tuottamisesta tehdään aina selvitys ja laaditaan palvelusuunnitelma.


Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit saada palveluistamme enintään 3 500 euron suoran verovähennyksen, joka on 60% palveluiden hinnasta.

Vähennyksen omavastuuosuus on 100 euroa vuodessa.

Saat meiltä vuoden lopussa yhteenvedon ostamistasi palveluista – näin säästät aikaa, kun et joudu etsimään kuitteja koko vuoden ajalta.

Vähennys on henkilökohtainen, joten mikäli taloudessasi asuu esimerkiksi kaksi aikuista, voitte saada yhteensä 7000 euron vähennyksen.

Kotitalousvähennyksen saa myös vanhempien tai isovanhempien luona tehdystä palvelusta.

Kuinka tilaat kotisiivouksen?

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla mikäli haluat unohtaa siivousmurheet tai kaipaat apukäsiä arkeen. Tulemme paikan päälle katsomaan kohdetta sekä käymme läpi tarpeesi ja toiveesi. Laadimme palvelusopimuksen, josta käyvät ilmi hinnoittelu, sovitut työt ja muut yhteistyön kannalta olennaiset asiat. Aloitamme työt palvelusopimuksen mukaisesti ja teemme ne taatusti laadulla.

Tätä asiakkaamme sanovat

5/5

”Helposti lähestyttävä yritys, jonka kanssa on mukava ja helppo asioida. Pidän siitä, että kotonani käy tutuksi tullut ja luotettava vakiosiivooja. Voin huoletta jättää kotini hänen hoitoonsa.”

Merja Wanne

Kotisiivous

5/5

”Olen ollut yli kymmenen vuotta asiakkaana, ja meillä on käynyt sama työntekijä koko tuon ajan. Keskinäinen luottamus on huippuluokkaa ja työn jälki erinomaista. Yrityksen toiminta on hyvin asiakaslähtöistä ja hommat hoituvat aina sovitusti!”

Jaana Mattila

Kotisiivous

5/5

”Tutun vakiosiivoojamme iloinen asenne ja ammattitaitoinen työnjälki ovat olleet osa arkeamme jo yli vuosikymmenen. On ihana tulla kotiin, kun siellä tuoksuu puhtaalta ja on aidosti siistiä! Kommunikointi on helppoa, joustavaa ja rehellistä. Meillä on aina ollut turvallinen ja hyvä mieli asioidessa yrityksen kanssa, mikä on äärimmäisen tärkeää, kun päästää toisen sisälle omaan kotiinsa.”

Tarja Nevala

Kotisiivous

Ota yhteyttä

Kysy tarjous