Siivoojan työpaikat Vaasa

Avoin työpaikka siivoojalle Vaasan talousalueella!

Voit olla joko kokenut siivousalan ammattilainen tai vasta uraansa aloitteleva siivooja, tärkeintä on asiakaspalveluhenkisyys ja halu olla mukana tuottamassa huippulaatuista siivouspalvelua.

Vastaat kohteista itsenäisesti ja työvuorot suunnitellaan sinulle sopivaksi – työtä voi siis tehdä myös osa-aikaisesti jos se sopii sinulle paremmin.

Työkohteesi vaihtelevat yksityisasunnoista liiketiloihin. Pyrimme siihen että kohteessa käy aina sama tuttu siivooja, joten pääset suoraan vaikuttamaan omalla työpanoksellasi asiakkaan tyytyväisyyteen.

Kohteiden välillä kuljetaan autolla, joten työssä on vaatimuksena ajokortti ja oma auto. Sujuva suomen kielen taito on edellytys kotikohteiden siivoamiselle, koska kotiasiakkaamme puhuvat pääosin vain Suomea.

Noudatamme kiinteistöalan työehtosopimusta ja huolehdimme velvollisuuksistamme säntillisesti. Työvälineemme ja tapamme ovat nykyaikaisia ja tehokkaita – kannustamme ja opastamme pitämään työn kuormittavuuden aisoissa.

Työssäsi pukeudut edustavaan työasuumme.

Me haluamme tarjota siivoojalle hyvän työpaikan Vaasassa – sellaisen mistä et halua enää lähteä.

Saat tueksesi motivoituneen yrittäjäparin joka haluaa auttaa sinua kehittämään niin ammattiosaamista kuin ylpeyttäkin. Meille työntekijät ovat asiakkaiden lisäksi ykkösasia, joten pidämme huolen terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi tarjoamalla runsaat henkilöstöedut kilpailukykyisen palkan päälle!

Siivousalan koulutuksen saaneet ovat etusijalla, mutta perehdytämme kaikki työntekijät kohteisiin ja koulutamme tarvittaessa siivoamaan, joten ahkeruudella ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Olemme valmiit sitoutumaan työntekijöihimme ja toivomme sitoutumista myös työntekijöiltä.

Hae mukaan heti täyttämällä lyhyt lomake verkkosivuiltamme ja tule tekemään työpaikkaa missä haluat pysyä ja kasvaa!

Paikat täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae työpaikkaa