Toteutamme yrityksille toimisto- ja toimitilasiivouksia, kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Meille on kunnia-asia tehdä aidosti puhdasta ja varmistaa siistit työtilat asiakkaan henkilökunnan arkeen. Teemme yrityssiivoukset tarkasti ja huolella – laatutasolla, jonka kotisiivous on meille opettanut.

 

MIKSI? Siisti ympäristö lisää tutkitusti tehokkuutta! Hyvin siivottuun ja raikkaalta tuoksuvaan toimistoon on mukava tulla töihin. Säännöllinen ja huolella tehty siivous pitää huoneilman puhtaana ja lisää työntekijöiden viihtyvyytä. Etenkin uusissa tiloissa siivous on tärkeä tehdä alusta asti hyvin, sillä tila kärsii, kun lika, hiekka ja pöly syövät materiaaleja.

Asiakkaamme kertovat

Anssi-Jukka Kasi, Waasa Kiinteistöt Oy

“Tässä on varma toimija, joka pitää sen minkä lupaa. Luottamus on minulle yhteistyössä avainasemassa, minkä vuoksi on mukavaa, että yrityksessä tulevat vastaan aina samat kasvot. Pidän myös siitä, että asiakasta kuunnellaan aidosti ja tarpeen mukaan löytyy myös joustavuutta.”

 

Tiina Laine, Steelcomp Oy

“Pidän siitä, että yritys pitää silmät auki myös sellaisissa siivousasioissa, joihin me emme itse välttämättä osaisi kiinnittää huomiota. Yhteyshenkilö on hyvin tavoitettavissa ja asiakaspalvelu on joustavaa – tässä on kaiken kaikkiaan hyvä pitkäaikainen kumppani!”

Olemme palveluksessanne, ota meihin yhteyttä!