Yritysinfo

Yrityksestä

 

HSM-Toimialapalvelu Oy on vuonna 2003 perustettu palvelualan perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme helpomman reitin arkeen: kiireessä kodin tai toimiston siivous on usein asia, joka jää hoitamatta. Haluamme vapauttaa asiakkaat siivousmurheista ja olla mukana tekemässä arjesta astetta mukavampaa.

 

Avustuspalveluissa pidämme tärkeänä asiakkaan itsenäisyyden kunnioitusta. Tahdomme olla osa asiakkaamme onnellista arkea, avustaen niissä asioissa, jotka edesauttavat hyvää vointia ja mielen virkeyttä. Suunnittelemme saamamme toimeksiannot aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

 

Yrityksemme perustettiin aikaan, jolloin kotisiivouspalveluita ei juuri tarjottu Vaasan alueella, vaikka tarvetta palvelulle oli. Olimme Vaasan ensimmäisiä kotisiivousta tarjoavia yrityksiä. Yrityksemme toiminnan ytimessä on alusta asti ollut vahva halu auttaa ihmisiä arjessa sekä tehdä hyvää jälkeä, jonka takana voimme ylpeinä seisoa.

Asiakkaamme kertovat

Tiina Laine, Steelcomp Oy

“Pidän siitä, että yritys pitää silmät auki myös sellaisissa siivousasioissa, joihin me emme itse välttämättä osaisi kiinnittää huomiota. Yhteyshenkilö on hyvin tavoitettavissa ja asiakaspalvelu on joustavaa – tässä on kaiken kaikkiaan hyvä pitkäaikainen kumppani!”

Arvomme

 

JOUSTAVUUS:

Tiedämme, ettei arki suju aina suunnitelmien mukaan, minkä vuoksi pidämme joustavuutta yhtenä toimintamme avaintekijöistä. Pyrimme siihen, että yhteistyö kanssamme on helppoa ja vaivatonta, eikä asiakkaan tarvitse ottaa paineita siitä, jos suunnitelmat tai aikataulut jostain syystä siirtyvät.

 

LUOTETTAVUUS:

Tarkistamme kaikkien työntekijöidemme taustat, ja allekirjoitamme heidän kanssaan salassapitosopimuksen. Jokainen kohteemme saa oman vakiosiivoojan. Pyrimme löytämään henkilökuntaa, joka viihtyy palveluksessamme pitkään – osa työntekijöistämme on ollut mukana jo viisitoista vuotta.

PITKÄJÄNTEISYYS:

Haluamme luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia niin asiakkaiden kuin henkilökuntammekin kanssa. Teemme työmme pitkäjänteisesti, pitäen mielessä asiakkaan mahdolliset tulevat tarpeet ja tämänhetkisen työn vaikutuksen tulevaan.

 

LAATU:

Hyvä ja laadukas työnjälki on meille kunnia-asia. Tahdomme tehdä aidosti puhdasta jälkeä sekä varmistaa, että asiakkaalle jää hyvä mieli meidän kanssa asioidessa. Emme ota työssämme oikoreittejä, vaan hoidamme täydellä sydämellä ne asiat, jotka olemme asiakkaan kanssa sopineet.

 

KOTIMAISUUS:

Olemme täysin kotimainen perheyritys, ja kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Tahdomme tukea paikallista palvelualaa ja varmistaa, että laadukkaita kotimaisia palveluita saadaan nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme palveluksessanne, ota meihin yhteyttä!