Toteutamme monipuolisesti asiakkaan arjessa tarvitsemat avustustyöt, poislukien terveydenhoidolliset palvelut. Avustus voi olla esimerkiksi kaupassakäyntiä, ruokailua, ulkoilua, asiointiapua, peseytymisessä avustamista tai seuranpitoa kahvihetken muodossa. Avustusasiakkaamme ovat pääasiassa vanhuksia ja vammautuneita. Jokainen asiakas on yksilö, ja palvelukokonaisuus määräytyykin yksilöllisesti asiakkaan mukaan.

 

Teemme avustustyöt tilanteesta riippuen asiakkaan kanssa tai hänen puolestaan. Pyrimme siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen avustaja, joka tulee ajan kuluessa tutuksi. Meille on tärkeää kunnioittaa asiakkaamme itsenäisyyttä ja päätöksiä.

Tiesitkö, että voit saada avustuspalvelut ilman arvonlisäveroa tietyin ehdoin?

Sinulla on mahdollisuus saada avustuspalvelut ilman arvonlisäveroa, mikäli sinulla on sairaus tai muu syy, miksi et pysty itse hoitamaan tarvitsemiasi asioita. Meillä on sosiaaliviranomaisilta tarvittavat sopimukset Vaasassa ja Laihialla – kysy lisää ja pyydä meidät arviokäynnille!

 

 “Yksityiset palveluntuottajat voivat myydä sosiaalihuoltopalveluja arvonlisäverottomasti, jos toiminta on sosiaaliviranomaisten valvomaa ja palvelut myydään sosiaalihuollon tarpeessa olevalle henkilölle (jonka toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän tai sairauden takia).”

 

Lue lisää: https://www.vero.fi/yritykset-ja-yhteisot/tietoa-yritysverotuksesta/arvonlisaverotus/yksityisten_sosiaalihuoltopalvelujen_ar/

Olemme palveluksessanne, ota meihin yhteyttä!